Mijn naam is Linda Commandeur, de vrouw achter COMMANDEUR ADVIES.

 

Vroeger wilde ik helikopterpiloot worden. Het leek me geweldig om over mijn eigen woonplaats heen te vliegen, over bergen en oceanen. Om mensen zo klein te zien worden als mieren. De vrijheid, maar ook het overzicht hadden een magische aantrekkingskracht op me. Ook had ik al een plan B, mocht plan A niet lukken. Dan zou ik rechercheur worden. Nog ver voor de Netflix hits als Homeland en Dexter bekend waren, nam ik de vingerafdrukken af van het glas van mijn moeder en maakte ik van mijn eigen voetafdruk gipsmallen in de achtertuin. Bewijs kunnen voeren en verbanden kunnen leggen trokken mij aan in het vak van rechercheur.

 

Beide beroepen ben ik niet gaan uitoefenen. Niet in letterlijke zin. Maar veel van wat me aantrok als helikopterpiloot en rechercheur komt nu terug in mijn werk.

 

Zowel als Category Management Professional als Motivatie Trainer begin ik met het einddoel voor ogen. Hiermee breng ik een duidelijke focus aan en geef ik richting. Welke rol wil je spelen met je team binnen een bedrijf, of met jouw aandeel in een categorie?

 

Ik toon ownership in mijn werk en beschik over veel energie.
Ik motiveer de mensen om mij heen om samen verder te groeien.
Als team, als bedrijf en in de samenwerking met de klant.

 

Naast mijn werk breng ik tijd door met mijn man, familie en vrienden. Ik blijf fit door hard te lopen en te zwemmen. Mijn nieuwsgierigheid en behoefte aan inspiratie voed ik door er met mijn fotocamera op uit te trekken; van het bejaardenhuis om de hoek tot aan de verste uithoeken van de wereld.

GROEI

 

Ik geloof dat elk mens, elke professional, elk bedrijf al goed is en altijd nog beter kan worden. Nieuwsgierigheid, een open houding en nieuwe dingen willen leren zijn hierbij belangrijk.

KERNWAARDEN

AVONTUUR

Het leven is een reis om te ervaren, om te waarderen, om van te leren, maar om bovenal van te genieten.

VERTROUWEN

 

De basis voor een goede samenwerking. Door elkaar als mens te kunnen vertrouwen, door vertrouwen hebben in elkaars vakmanschap en door vertrouwen hebben in jezelf is een samenwerking op zijn sterkst.

ERKENNING

Iedereen heeft zo nu en dan behoefte aan applaus. Door betrokkenheid te tonen leveren we een positieve bijdrage aan elkaars erkenning. Elk mens wil tenslotte een betekenisvolle bijdrage leveren.