top of page

CONNECTIVE LEADERSHIP

Als leider heb je aardig wat ballen in de lucht te houden. De klanten tevreden houden, inhoudelijke resultaten behalen, je eigen stakeholders managen en niet in de laatste plaats er zijn voor je teamleden. En dan ook nog tijd en energie over hebben voor plezier op de werkvloer.

 

Over het algemeen gaat je dat goed af, je weet dat je het in je hebt, maar toch merk je zo nu en dan dat het niet gaat zoals je zou willen. Om je team mee te krijgen. Om er ook voor ze te zijn wanneer het lijkt dat het niet nodig is. Om aan te sluiten. Om te weten wat er speelt, wat de temperatuur is in je team. Dit zorgt er soms voor dat er ruis is op de lijn, misschien zelfs irritatie of weerstand. Waardoor de samenwerking wat stroever kan verlopen dan je zou willen.  

Minder ruis, meer duidelijkheid

Door te achterhalen wat de drijfveren, kernwaarden en het bijbehorende gedrag zijn van jezelf en van je teamleden en welk gedeelte daarvan resoneert met de organisatie zul je sterker verbonden zijn. Met de organisatie, met elkaar als team en met jezelf. Wanneer je daarnaast je connection skills versterkt zul je merken dat er minder ruis is in de communicatie en meer duidelijkheid en transparantie.

 

Zowel in 1-op-1 sessies met jou als leidinggevende en/of in teamverband met je hele team trainen we die onderwerpen die de aandacht verdienen om versterkt te worden.

 

Aan de slag of meer weten? Neem contact op.

 

Verbinding met teams

 en organisaties

versterken

P1170090 - kopie.JPG

Verbinding binnen teams versterken

CIMG_1402_small.jpg

Verbinding met jezelf versterken

Colored Boats.JPG
bottom of page