top of page
Anchor 1
IMG_3897_small.jpg

"De kwaliteit van ons leven wordt bepaald door de kwaliteit

van onze relaties" 

Welkom! Ik ben Linda Commandeur

Ik geloof dat relaties aan de basis liggen van ons leven. In ieder mens zit het verlangen ergens bij te horen en gehoord en gezien te worden. Wanneer er vertrouwen en veiligheid is (care), is er ruimte om jezelf te zijn en om er ook voor anderen te zijn en hen te steunen en uit te dagen (dare).

Als begeleider en trainer voor leiders help ik jou en jouw team beter te verbinden met de organisatie, met elkaar en met jezelf.

Commandeur Training & Advies heeft gewerkt met en voor:

Unilever.png
Mondelez.png
Nutricia.png
Ferrero.png
VanOers.png
Sundio.png
servero.jpg
Pepsico.png
Bakkerbarendrecht.png
Bonduelle.png
ADCC.png
Danone.png
Agrial.png
Byromeo.png

Marketingkennis

Door de unieke combinatie van mijn marketingkennis en connection skills ben ik hier bijzonder goed in geworden.

Die marketingkennis heb ik de afgelopen 20 jaar opgedaan. Ik heb gewerkt voor grote merken in de levensmiddelenbranche in binnen- en buitenland zoals Pepsico, Unilever, Albert Heijn, Ferrero en Danone. De connection skills heb ik als enthousiaste wereldreiziger opgedaan tijdens mijn reizen door meer dan 75 landen, van Libanon tot Mongolië, van Alaska tot Zimbabwe. Ik heb veel geleerd over het maken van verbinding, zelfs wanneer dat alleen non-verbaal kon. Hierin onderscheid ik mij als trainer.

Snel en effectief verbinden

Als vreemdeling in een nieuw land of nieuwe organisatie begin je altijd met een achterstand. Wanneer je een andere taal wilt leren of een andere koers wilt varen, stuit je vaak op weerstand. Bij jezelf of bij de mensen om je heen. Op mijn reizen door landen en organisaties heb ik geleerd flexibel te zijn en hoe je snel en effectief kunt verbinden met mensen. Zodat je begrip voor elkaar hebt en samen kunt bouwen. Niet voor niks is het vergroten van cultural awareness iets waar ik me zowel persoonlijk als professioneel voor inzet.

Gecertificeerd trainer

Sinds 2010 ben ik actief op het gebied van communicatie en training. Ik ben NLP & Communicatie Master Practitioner en gecertificeerd Level 1 Deep Democracy facilitator. Mijn trainersvaardigheden leerde ik bij Karin de Galan School voor Training en in 2024 rondde ik de 3-jarige opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix af, waardoor ik mijn skills op het gebied van Transactionele Analyse en Systemisch Werk heb kunnen versterken. Ook heb ik veel geleerd van de inspirerende seminars van o.a. Tony Robbins, Dalai Lama, Wim Hoff en Frans de Waal en de crash course Antropologie.  In 2018 gaf ik een persoonlijke TEDx Talk over verbinding en in 2020 schreef ik het boek Connection Skills – A Suitcase Full of Smiles. Hierin neem ik je op inspirerende wijze mee op reis naar meer menselijke verbinding.

Fotografie van mensen

Sinds 2000 fotografeer ik de mensen die ik ontmoet wanneer ik op reis ben. Ik weet dus absoluut niet wat de hipste plekjes zijn om te slapen of waar je het lekkerste kunt eten. Ik reis en fotografeer vanwege de mensen. Met mijn fotocamera kom ik in contact met mooie, interessante mensen die me een kijkje gunnen in hun wereld en waarmee ik vaak warme ontmoetingen heb. Door in contact te komen met elkaar, soms met handen en voeten, vertragen we en ontstaat er verbinding. Deze verbinding maakt mij gelukkig en dat resoneert in de gezichten van mensen en met een beetje geluk ook in mijn foto’s. In mijn blogs draait het om het beeld dat tot stand is gekomen rondom zo’n ontmoeting en de lessen die ik heb geleerd.

Met Mark en Puck, onze kat, leef ik in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Hier ben ik dagelijks te vinden, wandelend of hardlopend. Ook vind ik het gaaf om af en toe een (halve) marathon te lopen.

Wat kan ik voor jou betekenen? Bekijk mijn diensten.

MIJN KERNWAARDEN

GROEI

Ik geloof dat elk mens, elke professional, elk bedrijf al goed is en altijd nog beter kan worden. Nieuwsgierigheid, een open houding en nieuwe dingen willen leren zijn hierbij belangrijk.

AVONTUUR
Voor mij is het leven een reis om te ervaren, om te waarderen, om van te leren, maar om bovenal van te genieten. Avontuur vergt flexibiliteit en aanpassingsvermogen.  

AANDACHT
Voor mij gaat aandacht over focus en betrokkenheid. Door betrokken te zijn bij de ander zorgen we dat we gezien en gehoord worden. Door te focussen blijf ik met mijn aandacht bij wat belangrijk is.

VERTROUWEN
De basis voor een goede samenwerking. Door elkaar als mens te vertrouwen, door vertrouwen te hebben in elkaars vakmanschap en door vertrouwen te hebben in jezelf is een samenwerking op zijn sterkst.

bottom of page