top of page

avontuurlijk event
de meij & commandeur
19 mei 2022

Johan de Meij.webp
MKF-R-HR RL Linda Commandeur ongeluk CH-

Zou jij het na 2021 helemaal anders gaan doen?

Had je je zo voorgenomen na die periode wat meer aandacht te besteden aan jezelf, aan de dingen die je leuk vindt om te doen, aan de relaties in je leven? We hebben met elkaar een reis meegemaakt die iedereen op zijn eigen manier heeft ervaren. Voor veel mensen, voor jou misschien ook wel, beseften we ons dat het leven kort en kwetsbaar is. Dat er meer is dan werk alleen. Dat door het gemis aan sociale contacten we ons beseften hoe belangrijk die eigenlijk voor ons waren. Dat we eigenlijk geen tijd te verliezen hebben met elkaar. Maar bewust de tijd nemen, voor de mensen in je team, je collega's, maar ook voor jezelf,  is er bij velen inmiddels ook alweer in geschoten. Bij jou misschien ook wel. 

Authentiek Leiderschap als basis

Johan de Meij en Linda Commandeur hebben de afgelopen tijd net als velen de tegenslagen, teleurstellingen, afwijzingen en annuleringen moeten incasseren. Als trainers werden zij hard geraakt in hun business. Als avonturiers moesten zij op zoek naar hele andere reizen dan die over de grens.

Ze beseften zich echter dat het uitzicht een stuk beter is wanneer je uit dat dal komt, desnoods met vallen en opstaan. Dat het al enorm helpt om te weten wat je valkuilen en patronen zijn, omdat je hierop kunt handelen, weten waar je innerlijk kompas naartoe wijst en daarop durven vertrouwen. Ze ontmoetten elkaar en ontdekten dat ze op veel vlakken hetzelfde in het leven staan en dat daar Authentiek Leiderschap aan ten grondslag ligt.

Dat de beste manier om je uit te rusten voor de toekomst is om in verbinding te blijven met jezelf en met de mensen om hen heen. Want de kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je relaties, ook die met jezelf.

Op reis 

Daarom organiseren Johan en Linda op vrijdag 19 mei een excursie. Een excursie naar een prachtige plek met de allerleukste reisgenoot, namelijk jezelf. Johan en Linda zullen je met hun kennis over authentiek leiderschap en hun pakkende verhalen uit de praktijk niet alleen inspireren, maar ook aan het werk zetten om uit die groef te komen. Om langzaam van koers te veranderen. Met kleine stapjes. 

Wie wat waar?

Datum:     vrijdag 19 mei 2022

Tijdstip:    13:00- 17:00

Locatie:    Kapel Vrouwenklooster te Amersfoort

Kosten:    149,00 inclusief goodiebag met o.a. de boeken "Zelfsturende Ondernemer" en "Connection Skills"

Aanmelden kan hier

Zelf bewustzijn

Ik weet wie ik ben.

 

Hier komt nog meer tekst maar dan heb je een idee hoe dat er op de website uit komt zien

innerlijk kompas

Hier sta ik voor, dit is mijn koers. 

Hier komt nog meer tekst, maar dan heb je een idee hoe dat er op de website uit komt te zien.

relationele
transparantie

Ik luister met open mind en hart naar alle stakeholders. 

Hier komt nog meer tekst, maar dan heb je een idee hoe dat er op de website uit komt te zien.

diep verbonden aandacht

Ik zeg wat ik denk en voel en durf me kwetsbaar op te stellen. 

Hier komt nog meer tekst, maar dan heb je een idee hoe dat er op de website uit komt te zien.

bottom of page