top of page

SPECIAL TEAMUP!

mikulic & commandeur

WhatsApp Image 2020-11-04 at 22.05.44.jp
MKF-R-HR RL Linda Commandeur ongeluk CH-

Iets om naar uit te kijken? Ja graag!

Merk je dat je medewerkers opzien tegen maandenlang thuis werken? Ondanks alle voorzieningen die je geregeld hebt om je medewerkers thuis te laten werken, zoals bureaustoelen en schermen. Merk je dat je je collega's niet meer kunt motiveren met een bloemetje, een borrelpakket of een chocoladereep? En zou je ze graag iets bieden om ze uit te rusten voor de toekomst? Iets om naar uit te kijken? Een offline sessie samen met je medewerkers? Een workshop waarin je met je collega's kunt bouwen aan skills, focus of uitstraling? Of een 1-op 1 sessie waarin die ene vraag die je collega heeft waar hij maar tegenaan blijft lopen, eens voor kan houden aan een expert? 

Eenmaal uit het dal is het uitzicht beter

Ivana Mikulic en Linda Commandeur moesten de afgelopen maanden net als iedereen de tegenslagen, teleurstellingen, afwijzingen en annuleringen incasseren. Als trainers werden zij hard geraakt in hun business. Na even in het corona dal te hebben gezeten beseften ze dat het uitzicht een stuk beter is wanneer je uit dat dal komt, desnoods kruipend. Dat het al enorm helpt om genoeg te slapen, aandacht te schenken aan je voeding en te bewegen. Maar dat de beste manier om je uit te rusten voor de toekomst is om in verbinding te blijven met jezelf en met de mensen om hen heen. Want de kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je relaties, ook die met jezelf.

Gun je medewerkers deze positieve ontwikkeling.

We hebben 4 tools ontwikkeld waarmee je medewerkers hun toolkit kunnen uitbreiden om relaties te verbeteren. Hieronder vind je meer informatie over de 3 sessies die elk een dagdeel zullen duren. Ook is er de mogelijkheid om een 1-op-1 sessie aan te bieden aan je medewerkers, deze zal 1,5 uur duren. De sessies zullen offline gegeven worden zodra het RIVM het toelaat weer offline in groepen van meer dan 2 personen af te spreken en zodra jouw bedrijf en medewerkers daar ook aan toe zijn.

Nieuwsgierig of vragen? Neem dan contact op met Ivana of Linda

presence

Wat je laat zien aan anderen bepaalt hoe anderen weer op jou reageren.

Wat laat je zien, wat trek je aan en waar trek je je niks van aan?

In deze sessie leer je wat presence is en hoe je dit kunt vergroten.

connect

Wat hebben zelfkennis en matchen met elkaar te maken? Hoe kun je de relatie met anderen verbeteren wanneer je meer leert over jezelf?

In deze sessie ga je achter je eigen communicatie voorkeuren komen en hoe je aan kunt sluiten op de ander.

focus

Lijken de dagen voorbij te vliegen zonder dat je het merkt? Vind je het een uitdaging om je aandacht erbij te houden? Zou je meer focus willen hebben?

 

In deze sessie leer je je bewust te worden van de valkuilen en hoe je meer in het moment leeft.

1 -op- 1

Is een coach misschien too much voor je maar heb je wel een bepaald vraagstuk waarover je graag  met iemand zou willen sparren over hoe je het het beste aan kunt pakken?

Daar is deze sessie voor. Jij bepaalt het onderwerp. Wij leveren hart en denkvermogen

bottom of page