top of page
Zoeken

Als het te goed is om waar te zijn...

Bijgewerkt op: 20 apr. 2020

Sano Babu Sunuwar is mijn piloot tijdens het paragliden in Pokhara, Nepal. Bij het opstijgen vraag ik of hij een gezin heeft.


Dit is voor mij een controlevraag om zeker te weten dat ook hij een reden heeft voor een veilige landing. Na de safety check rennen we samen de berg af totdat de wind onder de paraglide komt, ik geen grond meer onder mijn voeten voel en we in de lucht zweven. De adrenaline giert door mijn lijf, wat is dit gaaf! Eenmaal hoger in de lucht ontspan ik en geniet ik van het prachtige uitzicht.


"Ik vraag Sano naar zijn mooiste paraglide ervaring."

Hij vertelt me dat hij ooit de top van de Mount Everest heeft bereikt en vanaf de top naar beneden is gevlogen met zijn paraglide, om vervolgens met een kayak naar open zee te peddelen. Als een verhaal te mooi klinkt om waar te zijn dan is dat vaak ook zo, denk ik en zijn verhaal geloof ik dus niet. Maar eenmaal geland komen er mensen naar hem toe om met hem op de foto te gaan! Ik besef me dat hij wel degelijk de waarheid heeft verteld. “Don’t always believe what people say, but sometimes they tell the truth. Now you check me out on National Geographic.“ zegt hij grijnzend.18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page